Bekendheid dankzij B&S Webdesign Zwolle

Sinds een tijdje ga ik vele malen bewuster om met wat een stempel je op het web kunt achterlaten. Immers, in plaats van maar af te wachten tot mensen naar jou toe komen, af te wachten tot mensen je ontdekken, is het een veel prettiger gevoel de touwtjes in handen te nemen, de controle over je leven weer te pakken. Ikzelf heb dit mogen ervaren nadat ik inderdaad een vrij afwachtende houding had, want ik dacht dat ik als kunstenaar enkel hoefde te zorgen te exposeren in een goede galerie en dat het dan allemaal vanzelf zou gaan. Bovendien vond ik het een kwestie van smaak of iemand mijn werk goed vond of niet en besefte ik me niet zozeer dat bij kunst ook sprake kan zijn van interactie, van wat je als kunstenaar met je werk en met het publiek doet. Inmiddels ben ik middels de hulp van B&S Webdesign Zwolle al een heel stuk verder en de verschillen zijn echt enorm. Dit bureau heeft me geholpen door te breken op het internet en het maakt echt een groot verschil. Met de hulp van B&S Webdesign Zwolle namelijk doe ik nu ook actief mee op het web. En dat zijn dingen die op een gegeven moment echt gaan tellen, of je meedraait op het web is immers tegenwoordig een van de belangrijkste dingen geworden, je kunt er feitelijk niet meer langsheen opereren. Hoe kennen wij de contemporaine werken, niet meer uit de boeken maar van het internet!