Neem een kijkje op Energievergelijk.nl

Laatst zag ik op tv een reclame over hoe je energie kunt besparen. Ik keek met volle aandacht naar de reclame. Ik vroeg me eigenlijk af of mijn energie aanbieder wel goed is en het bij mij past. Ik begon eerst te gaan zoeken tussen mijn papieren. En ben terug gaan kijken naar hoeveel elektriciteit en gas ik gebruik per jaar. Dit was erg veel voor iemand die alleen woont. Ik ben gaan zoeken op het internet en kwam op de website Energievergelijk.nl.

Energie aanbieder

Sinds kort woon ik op mezelf en ben ik weggegaan bij mijn ouders in Apeldoorn. Sinds vorige maand volg ik een nieuwe studie in Amsterdam en wou toen graag op mezelf gaan wonen. Natuurlijk had ik helemaal geen verstand van energie aanbieders en welke ik moest kiezen. Voor zo ver ik wist kende ik alleen NUON als aanbieder. Ik ben eens gaan zoeken op Energievergelijk.nl en het verbaasde me dat er vele aanbieders zijn die je de beste pakket kunnen aanbieden.stroom-verbruik

 

Op de site stond er duidelijk welke aanbieders er beschikbaar waren. E wat de verschillen waren tussen de aanbieders. Mijn broer die ook in Amsterdam woont heeft ook erg veel getwijfeld aan welke provider hij het beste zou kunnen nemen. Dus ben ik gaan vergelijken op de website.

Contact

Toen hebben we besloten om eens de formulier in te vullen op de website en vervolgens heb ik contact opgenomen met NUON.contract De klantenservice van NUON was heel erg vriendelijk en hebben mij goed geholpen met mijn keuze.