Review: Van der Hoeven advocaten Breda

Een tijdje geleden had ik een geschil met mijn toenmalige werkgever dat werd opgelost door Van der Hoeven advocaten Breda. Zoals altijd zijn die geschillen erg vervelend en ik was dan ook niet meer in staat om nog goed te functioneren op mijn werk. Contractueel gezien zat ik echter vast aan van alles en nog wat en ik wist niet precies hoe ik dat op moest lossen. Omdat ik toch vaak met mijn neus in de online wereld zit, dacht ik in eerste instantie dat ik op internet wel wat handige informatie kon vinden. Maar eigenlijk niets gaf mij de volledige zekerheid over de te volgen procedures. Uiteindelijk kwam ik terecht Van der Hoeven advocaten Breda: een advocatenkantoor dat praktisch bij mij om de hoek zit (en dat vind ik wel prettig werken!).

juridisch advies

Mijn ervaring

arbeidsrechtWat me meteen opviel was de makkelijke manier van communiceren. Niet alleen kon ik gewoon snel online een afspraak maken, maar de gesprekken verliepen ook soepel. Alles werd mij helder en duidelijk uitgelegd, zodat ik ook echt begreep wat er precies moest gebeuren. Daarbij kreeg ik het gevoel dat er ook echt naar mij geluisterd werd en dat er gekeken werd naar mijn persoonlijke situatie in plaats van alleen maar op de wetten en regeltjes te letten. Deze persoonlijke benadering gaf me direct een goed gevoel en ik denk dat dat heel belangrijk is bij iemand die je belangen vertegenwoordigt. Uiteindelijk werd de zaak tot een goed einde gebracht. Kortom, Van der Hoeven advocatuur is een betrouwbare partner met verstand van zaken. Mocht ik in de toekomst weer juridisch advies nodig hebben, dan weet ik waar ik wezen moet!