Spandoek maken als reclame!

foto_coachen Welkom beste lezers, ik heb weer een leuk stukje voor jullie dat gaat namelijk over Spandoek maken. Ik zal even in het kort vertellen hoe ik hier op ben gekomen, ik moest van mijn baas op zoek naar een nieuwe manier van marketing. Dan voornamelijk een manier hoe wij onze bedrijfsnaam beter op de kaart zouden kunnen zetten. Ik kreeg hier de leiding over en ben daar dus mee aan de slag geweest, ik kreeg een maand de tijd om dit dus daadwerkelijk te regelen. Zo ben ik dus veel bedrijven af gegaan om te zoeken naar een goedkope deal, helaas lag alles ver boven het budget dat we hadden ingesteld. Dus die zoektocht was helaas verspilde moeite.

Maar zo zijn we toch nog op een leuk idee gekomen voor ons bedrijf!enkelzijdig

Ik ben met mensen in gesprek geweest en die hebben mij Spandoek maken als tip mee gegeven. En zo ben ik dus meer op onderzoek geweest waar ik dit dus heb goedkoopst en zo goed mogelijk kan laten doen. Ik kwam zo bij een bedrijf uit dat al een hele tijd ervaring heeft in het bedrukken van allerlei materialen. Het ging hier dan om drukwerkdeal ik ben meteen naar mijn baas gegaan en daar heb ik hem voor gesteld dat dit een goede manier van reclame zou zijn. En zo zijn we dus bij ons besluit gekomen om bij dit bedrijf wat werk uit handen te geven op het gebied van onze naamsbekendheid!logo

You may also like...