Voordelig een Tweedehands bestelbus leasen

Tweedehands bestelbus leasenSinds een paar maanden ben ik werkzaam bij een nieuwe bedrijf. Wij doen voornamelijk loodgieterswerk, maar ook timmeren en het plaatsen van badkamers, keukens. Op zich zijn we erg allround allen werd het tijd voor een nieuwe bestelbus. We zijn toen gaan kijken op internet en vervolgens kwamen we uit bij Finalease. Daar kon je een tweedehands bestelbus leasen. Wat betreft de kosten waren ze erg voordelig en daarnaast had je ontzettend veel opties zoals: een aanbetaling, slottermijn betalen of je huidige auto inruilen. Als je een van die opties neemt dan zakt je maandelijkse bedrag enorm.

Op de website stond het telefoonnummer vermeld en daar hebben we toen heen gebeld. Aan de telefoon werden we erg prettig te woord gestaan. We hadden dezelfde dag nog een afspraak gemaakt om een proefrit te maken en alle opties te bekijken. Tijdens de proefrit voelde alles perfect. Alles functioneerde perfect en we wilde daarom graag deze tweedehands bestelbus leasen.

Erg blij. Finalease

Inmiddels hebben we de bestelbus een paar weken en hebben we er veel plezier van. Aangezien mijn werkgever voor een aanbetaling koos, hoeft hij nu een laag maandbedrag te betalen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over schade of als er iets kapot gaat, omdat Finalease het dan betaald. Ik vind het echt een aanrader om hier jouw bestelbus te leasen!